Zeewolde

Online geldplan geeft inzicht

Wilt u beter rondkomen met uw geld? Zorgt de coronacrisis voor een onzekere financiële situatie?

De online geldplannen van Startpunt Geldzaken geven u inzicht in uw financiën. Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland (MDF) stelt de geldplannen gratis beschikbaar voor inwoners van Zeewolde, Dronten en Lelystad.

Waarom een geldplan?

- Met de geldplannen krijgt en houdt u uw geldzaken op orde
- U vult uw plan (anoniem) en u hebt na invullen een actieplan in handen
- U weet precies wat u kunt doen om uw situatie te verbeteren

De geldplannen zijn een handige manier om tips te krijgen over geld. U krijgt tips om uw uitgaven te verminderen of uw inkomsten te verhogen. Daarnaast krijgt u inzicht in hoe u zorgvuldige keuzes kunt maken voor als u geld overheeft. En als u financiële zorgen heeft, wordt stap voor stap aangegeven hoe u uit de zorgen kunt komen.

Er zijn geldplannen voor verschillende situaties. Of je nu bijna 18 wordt, een gezin met kinderen hebt, met pensioen gaat en/of geldzorgen hebt. Voor iedereen is er een passend geldplan. Maak er gebruik van!

Logo MDF

Bent u ZZP-er? Speciaal voor u is er het geldplan ZZP. U kunt de online geldplannen vinden op: www.startpuntgeldzaken.nl/mdf

MDF

Het voordeel van de geldplannen is dat u het gewenste geldplan zelf gewoon thuis kunt invullen, op een moment dat u uitkomt. Wilt u toch hulp bij het invullen of wilt u graag met iemand praten over uw financiën? Neem dan contact op met het MDF. U kunt bellen met MDF (0320) 21 17 00 of vul het contactformulier in op www.mdflevoland.nl/contact


De geldplannen zijn ontwikkeld door Startpunt Geldzaken. Startpunt Geldzaken is een samenwerkingsverband van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) met Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en de Stichting ter certificatie van financiële planners FFP.

Advertentie