Zeewolde

IVN Zeewolde verzorgt avond rondleidingen in voedselbos

Vanaf mei start IVN Zeewolde met rondleidingen door het voedselbos in Zeewolde. Enthousiaste gidsen vertellen wat het doel is van dit voedselbos, de visie hierop, de waarde voor de natuur en de principes van permacultuur.

In dit voedselbos staan maar liefst 200 verschillende soorten bomen, struiken en kruiden. Er wordt stilgestaan bij de eetbare gewassen, wanneer en wat er geoogst kan worden.

Enthousiast geworden na een rondleiding? Sluit je dan aan bij de vrijwilligers van het voedselbos. Zij zorgen met elkaar voor het onderhoud en zij oogsten en verwerken met elkaar de producten.

Voedselbos rondleiding aan belangstellende

Het voedselbos bevindt zich achter de Roode Schuur. Bij het hek voor de Roode Schuur staat een informatiebord met de route naar de ingang van het voedselbos. Verzamelen bij de ingang van het voedselbos.

Data
4 mei 18.30 - 19.30 
8 Juni 19.00 - 20.00 
6 Juli 19.00 - 20.00 
3 augustus 19.00 - 20.00

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 5,00. Leden van IVN-Zeewolde gratis of eigen vrije bijdrage. Met de opbrengst van deze rondleidingen wordt nieuwe aanplant gekocht.

Graag vooraf aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie