Zeewolde

Jong talent in De Verbeelding: Kunst, Dans en Muziek tijdens Open deuren!

Op zondagmiddag 26 november bruist De Verbeelding van energie tijdens het 'Open Deuren: Tijd voor Kunst'-evenement. Een sfeervolle middag waar jong en oud samenkomen, genieten van kunst, swingen op de dansvloer op de te gekke moves van UDX, en vooral elkaar ontmoeten in een gezellige sfeer.

Kunstenaar in de spotlight: Mark Veerman

De expo van Mark Veerman brengt verfrissende creativiteit naar De Verbeelding. Hij is inmiddels een bekende verschijning in Zeewolde. Hij heeft diverse elektriciteitskastjes voorzien van zijn schilderkunst, waardoor zijn werk door het hele dorp te zien is. Zijn kunstwerken, een mix van kleur en vorm, spiegelen de levendigheid van de dag. Mark zelf zal aanwezig zijn om zijn inspiratie en creatieve proces te delen.

Jong Talent op het Podium

Ontdek het podiumtalent van Kunstbende's Theatergroep en laat je meevoeren door de stoere hiphop/streetdance moves van Dansschool UDX. Deze jonge dansers brengen een energieke en dynamische performance, waarbij de vetste dansen tot leven komen. Een levendige ervaring voor jong en oud!

Beats en grooves door DJ Quinn P

Laat de muziek je leiden met de aanstekelijke deuntjes van DJ Quinn P. Hij dompelt De Verbeelding onder in een eclectische mix van genres, waardoor elke bezoeker zijn eigen ritme kan vinden.

Kom samen, ontmoet, geniet van kunst en laat je meevoeren door de creatieve vibes. 

De toegang is gratis, drankjes voor eigen rekening en de hapjes verzorgt het team van De Verbeelding.
Mis dit bruisende evenement niet!Kijk voor meer informatie op: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Wanneer: zondag 26 november van 15.00 tot 17.00 uur, deuren open om 14.45 uur.
Locatie: paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Toegang: Gratis, vrijwillige bijdrage is zeer welkom 

Advertentie