Zeewolde

Jubilaris ziet nog genoeg uitdaging bij RCN Zeewolde

Het is feest op RCN Zeewolde. Wout Sleurink werkt al 8,5 jaar op de camping in Zeewolde, maar wanneer je deze optelt bij de 16,5 jaar die hij eerder bij RCN De Jagerstee (Epe) gewerkt heeft, kom je op 25 jaar. ‘Een goede reden voor gebak’, schrijft RCN op social media.

“Ik woon al zeven jaar zelf op het park, dus ik voel me wel een Zeewoldenaar”, zegt Sleurink, die afkomstig is uit Kampen. “Zeewolde is een leuk dorp, omdat je hier het water én het bos hebt. Sinds ik hier woon, weet ik hoe mooi en divers het hier is en dat weten ook steeds meer gasten.”

RCN Zeewolde biedt deze week ook onderdak aan een groep politiemensen, er heeft al eens een groep leraren op het park gezeten en de camping aan de Dasselaarweg vangt al maanden Oekraïners op, geeft Sleurink aan. “Momenteel hebben we nog vijf chalets met Oekraïners.”

Jubilaris ziet nog genoeg uitdaging bij RCN Zeewolde

De maatschappelijke betrokkenheid - “zo hebben we ook een wandeltocht gehad voor de voedselbank - is groot.

Als het aan Sleurink ligt, werkt hij nog jaren bij RCN Zeewolde. “Ik zou nog graag negen jaar werken en ik sluit niet uit dat dat ook negen jaar Zeewolde wordt. Er ligt hier nog wel een mooie uitdaging. We willen graag het nog populairder te maken, het zwembad te upgraden en er nog wat strandhuisjes bij zetten.”

Advertentie