Zeewolde

Kennismaken met nieuwe zorgtechnologie

Hoe kan zorgtechnologie helpen? Ervaar en beleef dit in de E-healthweek. Coloriet organiseert van 28 t/m 31 januari het ‘Demonstratie- & Beleefcafé’. Alle locaties in Dronten, Lelystad en Zeewolde doen mee. Iedere dag zijn we ergens anders.

E-healthweek Coloriet

Coloriet zet diverse vormen van zorgtechnologie in, aansluitend bij de wensen en behoeften van (toekomstige) cliënten en medewerkers. Zowel op het gebied van zorg als welzijn. Belangstellenden geven we graag de gelegenheid om deze zorgtechnologie werkend te zien. Niet alleen bewoners, cliënten, mantelzorgers en medewerkers zijn van harte welkom. Ook andere belangstellenden die interesse hebben of willen weten wat de nieuwe middelen voor hen of hun naaste kunnen betekenen nodigen we uit om langs te komen.

Wat is er te zien, te ervaren en te beleven? Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je onder andere kennis maken met: leefstijlmonitoring, slaaprobot, zorgrobot Tessa, Medido, GPS-tracker, Qwiek up, BeleefTV, CRDL, Braintrainer en de Tovertafel.

We laten graag:
• Zien waar technologie bijdraagt aan het leefplezier van de bewoners en cliënten en het werkplezier van de zorgmedewerkers.
• Ervaren welke behoeftes kunnen worden ondersteund door zorgtechnologie en wat dat kan betekenen voor veiligheid en zelfstandigheid.
• Beleven hoe eenvoudig zorgtechnologie werkt en ondersteunt in het werk.

Welkom

In Zeewolde opent het ‘Demonstratie- & Beleefcafé’ op vrijdag 31 januari in Dagcentrum de Oase, gelegen in Coloriet de Sfinx. Iedereen is van harte welkom van 13.30 – 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie: www.coloriet.nl/zorgtechnologie.

Foto: FotostudioWierd

Advertentie