Zeewolde

Kerstfestijn Zeewolde gaat voor sfeer!

Op vrijdag 22 december is het zover, het centrum van Zeewolde verandert weer in een kerstmarkt. De verlichte kunstijsbaan en de sfeervol ingerichte straten in het centrum, vormen deze dag het prachtige winterdecor van de tweede editie van het Kerstfestijn. Tussen 15.00 en 21.00 uur vinden er allerlei leuke winterse activiteiten plaats op en rondom het Kerkplein. De organisatie is wederom in handen van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ), Puur Zeewolde, puur plezier en Winterworld.

Bezoekers kunnen al struinende langs de meer dan zestig kramen op zoek naar de leukste cadeaus voor onder de kerstboom. Het aanbod op de kramen varieert van woon- en tuinaccessoires tot kerstdecoraties en streekproducten. Op verschillende plekken langs de route kan de bezoeker tevens genieten van lekkernijen en versnaperingen die absoluut niet mogen ontbreken op een Kerstmarkt, zoals glühwein, erwtensoep, broodje worst en warme chocolademelk.

Om de feel-good sfeer van kerst compleet te maken, biedt de organisatie van het Kerstfestijn op verschillende plaatsen in het centrum, activiteiten aan. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de twee enorme sneeuwpoppen of door Miss Mable X-mas table, die je graag uit aan haar vrolijk gedekte kersttafel uitnodigt.
“Wij kijken uit naar weer een succesvol evenement en wij nodigen de bezoekers uit om hun Kerstfestijnmoment te delen op social media met de hashtag #kerstfestijnzeewolde. Op deze manier kunnen wij anderen ook laten zien hoeveel plezier je in deze periode in het centrum van Zeewolde kunt beleven”, aldus Agnes van Keeken (VCZ).

Alle praktische en up-to-date informatie is te vinden op de Facebookpagina van Puur Zeewolde, puur plezier.

(Foto: Jeannette van der Linde)

Advertentie