Loading...

Klompen voor RCN Zeewolde
Klompen voor RCN Zeewolde
In aflevering 3 van de ronde langs mensen die in het zonnetje worden gezet door de Leeuw Snacks voor hun inzet werd Wout Sleurink, parkmanager van RCN Zeewolde bezocht.
Verrast met de aandacht die hij kreeg kwamen Niels en Simon aan met lekkere snacks. Waarbij de eierballen toch welkom waren. Uiteraard werden de tompouces ook niet vergeten, maar het draaide uiteindelijk toch ook om de klompen. Deze werden beloofd aan een van de medewerkers technische dienst.

RCN Zeewolde kreeg de aandacht omdat zij tijdens de eerste maanden van de Corona huisjes beschikbaar stelde voor zorgverleners. Medisch personeel kon hier bijvoorbeeld hun reistijd mee verkorten of hun gezin beschermen. Deze regeling gold voor alle RCN Parken in Nederland.

Het initiatief om deze mensen in het zonnetje te zetten is van "De Leeuw Snacks" uit Zeewolde. Eerder riepen zij op om mensen te nomineren.
Voor Wout Sleurink waren ook Sander en burgemeester Gorter al in het zonnetje gezet. Komende weken zal blijken wie de andere 2 mensen zijn welke zijn uitgekozen.
Bekijk het filmpje van de uitreiking op de Facebookpagina van De Leeuw Snacks