Loading...

Teams gezocht!: “Wie strijkt m op?”
Teams gezocht!: “Wie strijkt m op?”

Tijdens “Zeewolde voor en met Elkaar” op 11 september is een van de programma onderdelen “Wie strijkt m op?”

Drie teams van maatschappelijke organisaties kunnen het tegen elkaar opnemen in de “studio” om zoveel mogelijk strijk weg te werken. Dit doen zij op een strijkplank en met een strijkijzer van Expert Zeewolde, het strijkgoed wordt aangeleverd door de kringloopwinkel van De BasisZ.
Daarbij kunnen de teams live mee kijken met de optredens en opnames die ook bij “Zeewolde voor en met Elkaar” horen. Tussen 19.00 uur en 23.00 uur gaat het strijkijzer aan en moeten ze de stapels strijkgoed wegwerken. Dit kan in teams van maximaal 2 personen.

Naast dat de teams zelf voor acties kunnen zorgen om geld op te halen, krijgt het team met de meest gestreken stukken een cheque ter waarde van € 250,00. Expert Zeewolde heeft deze beschikbaar dankzij een de aanmoedigingsprijs die zij gewonnen hebben.

Bij meer dan 3 aanmeldingen mag Zeewolde beslissen wie er deel mag nemen. De drie teams met de meeste stemmen staan dan 11 september in de studio te strijken.

Mee doen?

Meld je dan aan bij Welzijn Zeewolde via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., doe dit voor 28 augustus.

Voorwaarden:
Je speelt namens/voor een maatschappelijke organisatie uit Zeewolde.
Je geeft aan wat deze organisatie doet.
Een team bestaat uit maximaal 2 personen
Jullie zijn 11 september beschikbaar

Tussen 28 augustus en 5 september kan Zeewolde stemmen welke organisaties 11 september kunnen strijken (indien er meer dan 3 teams zich hebben opgegeven).
Na bekendmaking hiervan heeft de organisatie nog 1 week de tijd om op welke wijze dan ook zich te laten sponsoren voor hun eigen actie.

Zeewolde voor en met elkaar

‘Zeewolde voor en met elkaar’ is een online event, ontstaan uit een unieke samenwerking tussen Winkelhaven Zeewolde, Welzijn Zeewolde en Lokale Omroep Zeewolde. Zij bieden een online platform dat wordt uitgezonden via Lokale Omroep Zeewolde op internet en via de kabel.

Vrijdagavond 11 september zal er rond 17.00 uur een TV programma worden gestart dat duurt tot in de late uurtjes. Het wordt een programma vol met vermaak voor jong tot oud, waarbij iedereen aan kan haken. Oprecht een programma voor en met elkaar! Er komt show, zang, spel, dans, sport, shopping en cultuur.