Zeewolde

Koffie bij Fika met aandacht voor elkaar

Op dinsdag 6 oktober bent u van 9.30-11.00 uur van harte welkom in restaurant Fika voor een kopje koffie. Het is belangrijk dat mensen naar elkaar om blijven kijken, juist in deze periode. Daarm nodigen de medewerkers van Zeewolde voor elkaar u uit om samen met andere Zeewoldenaren koffie te drinken en te praten over wat u bezig houdt en wat de afgelopen periode met u heeft gedaan. Mist u het contact met andere mensen? Wellicht is deze koffie-ochtend een mooi moment om andere mensen te ontmoeten. De koffie met appeltaart wordt u aangeboden door Welzijn Zeewolde. Om hier aan deel te kunnen nemen dient er ondanks eerdere berichtgeving wel aangemeld te worden. Dit is noodzakelijk na de aanscherping van de maatregelen.

Waarom deze koffieochtend?

De coronacrisis heeft ons leven veranderd: Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Veel leuke gebeurtenissen konden de afgelopen tijd niet doorgaan, zoals we dat gewend waren: diploma-uitreikingen, familiebijeenkomsten, theatervoorstellingen, festivals en vakanties . De periode waarin we alleen naar buiten gingen als het echt moest, is voor veel mensen zwaar geweest.

Koffie-ochtend in restaurant Fika met aandacht voor elkaar

Er is echter ook verbondenheid ontstaan doordat mensen spontaan iets voor een ander ging doen: boodschappen halen, muziek maken. Ook In Zeewolde zijn er mooie initiatieven ontstaan.

Corona is nog niet onder controle; deze moeilijke periode is nog niet voorbij. Het is goed om daar met zijn allen bij stil te staan. Het kabinet trapt daarom op 6 oktober af met Aandacht voor elkaar. Een periode waarin we aandacht besteden aan elkaars verdriet, de teleurstellingen en andere gevolgen die mensen ervaren door corona én waarin we vooruitkijken: hoe helpen we elkaar hier doorheen en weer bovenop?

Aanmelden

Aanmelden voor de koffie-ochtend kan tot maandag 5 oktober door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 036 522 4655. Restaurant Fika opent speciaal voor deze koffie-ochtend de deuren van 9.30-11.00 uur met in achtneming van de coronarichtlijnen. Een leuke, gezellige ochtend met aandacht voor elkaar en kans op nog een extra uitstapje voor twee! Komt u ook!?

Foto: FB Pagina Fika

Advertentie