Loading...

Komt Pieten on Tour ook bij jou op bezoek dit jaar?
Huis of bedrijfsbezoeken door Pieten on Tour

Stichting Pieten on Tour is volop bezig met de voorbereidingen voor de komst van Sinterklaas, want over een paar weken komt de beste man alweer aan in Nederland en in Zeewolde. Voor veel kinderen een spannende tijd. Zou de Sint dit jaar voor iedereen wat hebben meegebracht?
Stichting Pieten on Tour zamelt geld in om te zorgen dat ook de kinderen uit gezinnen die het financieel wat minder hebben een cadeautje kunnen krijgen van de Sint. Daarvoor zetten zij elk jaar vele acties op touw. Bijvoorbeeld door het brengen van huisbezoeken met Pieten en Sinterklaas. Vele vrijwilligers zetten zich in deze periode in om dit te kunnen verzorgen. De gehele opbrengst van de huisbezoeken gaat naar Pieten on Tour. Met het opgebrachte geld kunnen zij een Sinterklaasfeest organiseren waar de kinderen waar het voor bedoeld is een volledig feest krijgen met Pieten, Sinterklaas en cadeaus. Zodat ook zij niet vergeten worden en mee kunnen doen en het grootste kinderfeest wat Nederland rijk is.

Ook Pieten, met of zonder Sinterklaas thuis of op het werk voor uw eigen sinterklaas feest?
Boek dit dan bij www.Pietenontour.nl
Er zijn drie mogelijkheden voor huisbezoeken: Een bezoek van Sinterklaas met twee Pieten, bezoek van twee Pieten en tot slot de klopservice.
Bedrijfsbezoeken worden geheel in overleg ingericht.
Pieten on Tour is populair, dus het advies is om al snel te boeken!