Zeewolde

Koopjesjagen op koopjesdagen in Winkelhaven Zeewolde

In het weekend van 27-28 augustus vinden de eerste Koopjesdagen Zeewolde plaats. Een markt waarbij gezelligheid voorop staat. De centrumondernemers verrassen deze twee dagen de bezoekers met leuke èn unieke aanbiedingen. Aanbiedingen die je niet kunt laten lopen! De organisatie is in handen van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ).

“Dit evenement komt dit jaar in de plaats van de Nacht van Zeewolde, omdat het ook dit jaar helaas nog lastig is om te organiseren door de nog geldende maatregelen”, aldus Alona Kastrop, centrumcoördinator VCZ. “Maar wij gaan ervanuit in 2022 gewoon weer een echte spectaculaire Nacht Van Zeewolde neer te kunnen zetten”.

Koopjesjagen op koopjesdagen in Winkelhaven Zeewolde

Voor het laatste vakantieweekend geldt: kom gezellig winkelen, strijk neer op een van de gezellige terrassen voor een hapje of een drankje en geniet van alles om u heen. De ondernemers staan voor u klaar en ontvangen u met plezier.

Ook aan de kinderen wordt gedacht met diverse leuke activiteiten op het kerkplein.

Bij de toegang van het centrum staan welkomstborden met daarop de richtlijnen voor het bezoek en ook looproutes zijn aangegeven.

De openingstijden zijn als volgt:

  • Vrijdag 27 augustus van 09.00-21.00 uur
  • Zaterdag 28 van 09.00-17.00 uur

Dit evenement is onder voorbehoud en afhankelijk van de corona maatregelen

Advertentie