Zeewolde

Doe mee met Zeewolde's Got Talent

Ben jij tussen 12 en 18 jaar oud? Opgelet! Voor het eerst in de geschiedenis organiseert ZeewoldeLIVE een onwijs leuke talentenjacht, speciaal voor jou. Dankzij Zeewolde’s Got Talent kun je eindelijk jouw unieke talent een podium geven. Wanneer je mee kan doen? Als je heel goed kunt zingen, dansen, goochelen of muziek kunt maken; als je mensen kunt laten lachen of huilen door jouw unieke act of als je een ander verborgen talent hebt, zolang het zich maar leent voor de bühne.

Er zijn twee online voorrondes op resp. 30 januari en 6 februari, die worden uitgezonden door de Lokale Omroep Zeewolde. De kijkers bepalen welke 10 deelnemers doorgaan naar de Grote Finale op 13 februari 2021 in De Kluit. Tijdens de Grote Finale wordt live opgetreden en de winnaars worden door een ervaren vakjury bepaald. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een geldbedrag en, veel belangrijker, eeuwige Zeewolder Roem. En je weet het: talent dat eenmaal is ontdekt, vindt altijd zijn verdere weg. Grijp dus nu je kans!

Laat je talent zien bij ZEEWOLDE’S GOT TALENT

DOE MEE en meld je aan bij ZeewoldeLIVE op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maak een goede video van jouw act ( niet langer dan 5 minuten) en stuur die uiterlijk op 20 januari a.s. naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gebruik WeTransfer als de video teveel MB’s voor verzending per e-mail bevat.

Dus, jeugd van Zeewolde, laat zien welke talenten jullie hebben ontwikkeld of verbeterd tijdens de lockdowns! Kom ermee naar buiten! We hopen natuurlijk dat op 13 februari bij de Grote Finale weer publiek aanwezig mag zijn, maar we volgen uiteraard de regels van dat moment. De uitslag van de voorrondes vind je vanaf 9 februari op de website www.zeewoldelive.nl.

Advertentie