Loading...

Laatste info Zeewolde ‘K WIS’T met voorbeeldvraag
Voor de derde editie van de dorpsquiz Zeewolde ‘K WIS’T hebben zich inmiddels 42 teams aangemeld. Het vragenboek moet donderdag 27 december tussen 19.30 en 21.30 uur worden opgehaald in de tent van Zeewolde Winterworld
en voorzien van antwoorden zaterdag 29 december, wederom tussen 19.30 en 21.30 uur, weer worden ingeleverd.

Aanmelden voor Zeewolde ‘K WIS’T kan tot uiterlijk maandag 24 december via de website www.zeewoldekwist.nl met je teamnaam en e-mailadres en door € 10,- inschrijfgeld over te maken op: NL37 ABNA 043.347.4173 t.n.v. VCZ (Vereniging Centrumondernemers Zeewolde) o.v.v. Zeewolde ‘K WIS‘T. Let op: vermeld je teamnaam bij de betaling! Je bent pas officieel ingeschreven als het bedrag op de rekening staat. Aanmelden kan ook bij HobbyTime aan de Marktstraat 8.

Uitslag

De uitslag van Zeewolde ‘K WIS’T wordt bekendgemaakt op vrijdag 4 januari 2019 in de hal van kerkcentrum Open Haven (aanvang 19.30 uur). Alle deelnemende teams worden hiervoor uitgenodigd.

Voor het winnende team ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40 en voor het ‘zilveren’ team een cheque van € 222,20. Zeewolde ‘K WIS’T wordt ondersteund door de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde, Puur Zeewolde en diverse lokale bedrijven.

Opwarmertje

In totaal zijn er 75 vragen bij Zeewolde ‘K WIS’T. Als ‘opwarmertje’ is hier alvast een voorbeeldvraag. Enige basisscholen uit Zeewolde zijn: 1. Panta Rhei, 2. De Wetering, 3. De Regenboog, 4. Kaleidoscoop, 5. De Springplank, 6. ……. Welke basisschool moet er op de puntjes staan?

Het antwoord kan (incl. naam inzender en telefoonnummer) worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onder de juiste inzendingen wordt een extra prijsje verloot en uitgereikt op vrijdagavond 4 januari in Open Haven.