Zeewolde

Le Madre Cantano bij Grenzeloos ontmoeten in De Verbeelding

In 1992 is vrouwenkoor “Le Madre Cantano” opgericht door ‘moeders’ die vooral uit het buitengebied van Zeewolde kwamen. Le Madre Cantano is nog springlevend en komt woensdagochtend 18 maart naar paviljoen De Verbeelding! Zij treden op tijdens Grenzeloos ontmoeten onder de professionele en inspirerende leiding van dirigent Lex Barten en pianobegeleiding door Theun de Vries. Het koor heeft een gevarieerd repertoire. Zoals populaire volksliedjes en licht klassieke nummers.

Le Madre Cantanoz

De dames wilden behalve zingen ook graag wat betekenen voor het nieuwe dorp Zeewolde. Samen actief met culturele en sociale activiteiten op de woensdagmorgen. Dit terwijl de kinderen op school zaten. Zo ontstond het vrouwenkoor Le Madre Cantano. Inmiddels al meer dan 25 jaar geleden.

Cultuurmakelaar Zeewolde organiseert vanuit Verbeelding&CO in samenwerking met Zeewolde Atletiek ‘Grenzeloos ontmoeten’ voor 65+ en andere inwoners van Zeewolde. Kom op eigen gelegenheid of wandel gezellig mee met de wandelgroep van Zeewolde Atletiek. Zij starten om 9 uur bij de Atletiekvereniging aan het Kluunpad. De deuren van paviljoen De Verbeelding gaan om 9.45 uur open en de koffie of thee staat klaar. Vervoer nodig? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer: 18 maart van 10.00 – 11.30 uur
Locatie: Paviljoen De Verbeelding, De Verbeelding 25 in Zeewolde
Kosten: € 2,50 bijdrage koffie/thee

Meer informatie en startpunt en -tijd Zeewolde Atletiek: www.deverbeeldingzeewolde.nl

Advertentie