Zeewolde

Lions Polderrally op 18 april geannuleerd

Het coronavirus heeft uiteraard ook grote invloed op het reilen en zeilen van Lionsclub Zeewolde. De Lions organiseren evenementen die een meerwaarde willen geven aan het sociaal-culturele leven van hun gemeente en regio, met name voor die inwoners die het om lichamelijke of geestelijke reden wat minder hebben.

Een succesvolle organisatie van zo’n evenement hangt voor een groot deel af van de betrokkenheid, aanwezigheid en soms ook deelname van de inwoners van Zeewolde. Zo ook bij de traditionele Lions Polderrally die dit jaar op 18 april geprogrammeerd staat.

Om mee te werken aan het beteugelen van verdere uitbraak van het coronavirus hebben de Lions besloten om de Polderrally dit jaar te annuleren!

Lions Polderrally (archieffoto)

Lion-organisator Jan Groenendijk: "hierbij willen we onze sponsors en deelnemers die zich inmiddels spontaan hebben opgegeven van harte danken. Wij wensen iedereen in deze barre tijd veel sterkte en gezondheid!

Dit jaar jammer genoeg niet maar volgend jaar zien we jullie opwindende bolides heel graag weer onderdeel uitmaken van Lions Polderrally 2021!"


Foto: Archieffoto LOZ

Advertentie