Zeewolde

Lions Polderrally op zaterdag 18 april; Rijden, rijden in een heel mooi wagentje

Voor de 5e maal zal een karavaan van zo’n 25-30 uitzonderlijk fraaie automobielen uit een glorierijk verleden tot en met uitdagende hedendaagse sportcoupés de Flevolandse polder doorkruisen. De Lions Polderrally, een initiatief van de Zeewoldense serviceclub, heeft inmiddels een prominente plaats verworven op de jaarlijkse evenementenkalender van Zeewolde.

Jong en oud kan zich vergapen aan de prachtige bolides en aanwezig zijn bij de start zaterdag 18 april.

Polderralley, foto: Ronald Waars
  • 10.00 uur: opstelling van de deelnemende wagens in de haven voor het gemeentehuis.
  • 10.15 uur: fotomoment met wagen, chauffeur, bijrijder en sponsor
  • 10.30 uur: start Polderrally vanaf Kerkplein, elke 3 minuten vertrekt een auto
  • rond 14.45 uur: finish op een mooie locatie in Zeewolde

Organisator en Lion Jan Groenendijk: ‘we merken aan de spontane aanmeldingen voor deze editie dat onze Polderrally naam heeft gemaakt. Het gebeurt niet elke dag dat zo’n schitterend assortiment aan bijzondere voertuigen zich binnen de gemeentegrens laat zien’, aldus Groenendijk.

Hij vervolgt, ‘de Polderrally brengt op wel heel originele wijze het motto van de Lions We Serve in praktijk. Want ook bij deze editie is het doel om op de bijrijdersstoel van zo’n indrukwekkende ‘voiture’ Zeewoldenaren te laten plaatsnemen die om fysieke of psychische reden best een leuke dag kunnen gebruiken. We zijn als Lions heel dankbaar over de inzet van de autobezitters en het Zeewoldense bedrijfsleven om een kwetsbare doelgroep een prachtige dag te bezorgen’.

Zoals gebruikelijk bij Lionsclub Zeewolde wordt het batig saldo van de Lions Polderrally aan goede doelen geschonken. Ditmaal aan:

  • MMM Zorgboerderij; Een woongemeenschap voor kinderen met een werkondersteuningsvraag. Een uniek concept waar wonen, (samen)werken, leren en begeleiding centraal staan in dit gemengd boerenbedrijf. De zorgboerderij omvat een woongebouw met ruime eigen tuin, een gemengd boerenbedrijf met een Kinderboerderij, een natuurvoedingswinkel (Boerderijwinkel MMM), een Theeschenkerij en een 18 holes midgetgolfbaan.
  • Het vergeten kind; In Nederland wonen de gelukkigste kinderen ter wereld. Maar dit geluk geldt helaas niet voor alle kinderen in ons land. Nog te vaak gaat het fout, soms zelfs heel erg fout. Als kinderen verwaarloosd en/of mishandeld worden, tekent dit hun verdere leven. De gevolgen zijn heftig en variëren van een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, ernstige gedragsproblemen. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind

De Lions rekenen op een massale toestroom van Zeewoldenaren om hun medebewoners uit te zwaaien.
Voor vragen over eventuele deelneming of sponsoring kan men zich wenden tot:

Pieter Wiedijk op 06 - 29584022, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

Jan Groenendijk op 06 - 53630229, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto bij artikel: Ronald WaarsAdvertentie