Zeewolde

Lopen tegen kanker

Op 31 augustus & 1 september doen vrijwilligers van het Toon Hermans huis Zeewolde mee aan de beklimming van de Mont Ventoux; Groot verzet tegen kanker. Om hier geld voor in te zamelen organiseert Altius Fysiotherapie Sport en Preventie op 3 juli hiervoor een sponsorwandeltocht in Zeewolde en de familie Jeurissen loopt mee. 

In actie tegen kanker

Sandra vertelt "Mijn vader heeft de ziekte Multipel myeloom beter bekend als de ziekte van Kahler." 

Mutiple Myeloom

Multipel myeloom is de ongecontroleerde deling van kwaadaardige plasmacellen in het beenmerg. Beenmerg is het sponsachtige, rode weefsel in het binnenste van onze botten. Hier bevinden zich ook onze normale plasmacellen. Elk jaar krijgen ongeveer 1100 mensen multipel myeloom. 

"Mijn vader sport bij Altius met de onco-fit groep en heeft aangegeven zelf deel te willen nemen aan deze sponsor wandeltocht. Als gezin ondersteunen wij dit om samen met mijn vader te gaan lopen en zo de de strijd aan te gaan tegen kanker. Mijn kinderen waren ook gelijk enthousiast en willen voor dit goede doel langs de deuren gaan om te vragen of mensen hun willen sponsoren. Via deze weg hopen wij een steentje bij te kunnen dragen". aldus Sandra.

Als gezin ondersteunen wij dit

Uiteraard is iedereen welkom om mee te lopen! De wandeltocht bedraagt 5 kilometer en de minimale inschrijfkosten zijn 5 euro, meer doneren mag! De start is om 19:30 bij het Toon Hermans huis te Mazerhard 37 en zal hier ook weer eindigen, de lopers kunnen vanaf 19:00 verzamelen. 

Voor de wandeling opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie