Zeewolde

Malawigroep op dreef in Bolera

De jongeren van de Malawigroep zijn ruim een week in het vissersdorpje Bolera in Malawi. Ze zijn daar hard aan het werk aan de projecten waarvoor ze het hele jaar geld hebben ingezameld. De 19 jongeren en 7 volwassenen vanuit de Protestantse Gemeente en GKV De Schuilhof zijn samen op weg om voor de allerarmsten kinderen van betekenis te zijn.

Malawigroep in Bolera

Bij de Bolera Palms School wordt elektra aangelegd en er worden stoelen gemaakt voor in de schoolklassen. Er wordt heel hard gewerkt aan twee huisjes, één voor de leraren van de school en één voor een oude vrouw in het dorp die kinderen opvangt met HIV. Elke dag om 7.30 start de werkdag en rond 17.00 uur zit de dag erop.

Vanuit Malawi willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook bijgedragen heeft aan deze reis. De groep is hier van grote betekenis. Het is niet vanzelfsprekend dat je naar school kan en dat je alles kan kopen wat je wilt. Deze groep blijft dankzij deze reis met elkaar verbonden. Er wordt nog een paar dagen hard gewerkt, dan zit de reis er weer op. Nogmaals, namens de hele Malawigroep, bedankt!

Advertentie