Zeewolde

Malawigroep organiseert Bierproeverij in Café De Mens

Dinsdagavond 12 maart organiseren de jongeren van de Malawigroep in samenwerking met Gall en Gall een bierproeverij in Café De Mens. Dit gezellige café in hartje Zeewolde opent deze avond speciaal de deuren voor deze smakelijke bierproeverij.

De hele avond kunnen er verschillende bieren geproefd worden, er wordt informatie gegeven over het bier en uiteraard is er de mogelijkheid om jouw favoriete bieren te bestellen aan het eind van de avond. Bij de biertjes worden ook passende hapjes geserveerd.

Bierproeverij Malawigroep

De inloop is om 19.00 uur en de proeverij start om 19.30 uur. De entree bedraagt € 22,50 p.p. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is plaats voor 100 personen. Betalen (contant en per pin) kan op de avond zelf. De volledige opbrengst van deze avond komt ten goede aan de Malawigroep.

Over de Malawigroep 2019
De Malawigroep 2019 bestaat uit 20 jongeren en 7 volwassenen. Deze groep gaat in de zomer van 2019 op diaconale jongerenreis: een tweejaarlijks terugkerend initiatief vanuit de Protestantse Gemeente Zeewolde en dit jaar is de bestemming Malawi. De jongeren gaan daar een lerarenhuis bouwen, elektra aanleggen en 150 stoelen timmeren. In het vissersdorp Bolera wordt een huisje gebouwd voor HIV besmette kinderen. Voor deze werkzaamheden wordt het hele jaar geld ingezameld om deze werkzaamheden te kunnen financieren. Meer informatie lees je ook op www.diaconalereis.nl

Advertentie