Zeewolde

Maximale inzet van Mini's

In 1961 verscheen in Engeland de eerste Austin Mini Cooper op de weg. Sindsdien is het een populaire auto, niet alleen onder toerrijders maar ook onder wedstrijdliefhebbers.

Sinds kort is Manuela Hazenberg uit Zeewolde de trotse bezitter van een moderne Mini. Ook zoonlief Keano is helemaal wild van dit unieke wagentje met een hoge 'funfactor'.

Omdat hij graag foto’s maakt werd het idee geboren om een fotoshoot te doen op het Tulpeiland. Daartoe werden ook twee buurvrouwen uitgenodigd die eveneens in het bezit zijn van een dergelijke auto.

En aangezien er in Zeewolde best veel Mini’s rondrijden werd er ook op Facebook een oproepje geplaatst of er nog meer Minirijders mee wilden doen. En jawel, dat wilden ze!
Photoshoot Mini's Zeewolde
Naar aanleiding van het gebeuren is ook meteen een Facebookgroep opgericht. Deelnemers aan 'Mini Drivers Zeewolde' willen in de toekomst met de auto’s leuke dingen gaan doen. Zo zijn er al plannen om een puzzelrit te gaan doen. Wie ook in het bezit is van een dergelijk uniek vervoermiddel en ook mee wil doen, mag zich uiteraard aanmelden bij de groep.


Foto's: Keano Hazenberg
Advertentie