Zeewolde

Meezingers gezocht voor het Meezingfeest

Op 31 mei 2024 van 19:30 - 23:00 wordt op het evenemententerrein het Zeewolder Meezingfeest georganiseerd in de jubileum feesttent gehouden.

Het enige doel van dit pretentieloze evenement is mensen, van jong tot oud, bij elkaar brengen en een mooie avond bezorgen. Meezingen met liedjes die tot ieders collectieve geheugen behoren onder het genot van een drankje. Het samen zijn, het samen zingen, bewegen, het samen gezellig hebben en daardoor een band creëren. Een band tussen de inwoners van Zeewolde, ongeacht hun leeftijd, afkomst, geloof of sekse. Mensen houden van zingen, maar hebben er weinig gelegenheid toe. Maar tussen enkele honderden anderen valt de gêne weg en durft iedereen mee te zingen.

Een deel van de poster van het Zeewolder Meezingfeest, met handen in de lucht en podium verlichting.

Na een optreden van een, voorlopig nog, surprise act, zetten de sfeermakers op het podium de toon en met een vrolijke uitstraling in een Zeewolde T-shirt, zorgen zij voor de juiste sfeer.

Talent is niet belangrijk! Het gaat om de sfeer en het gevoel van saamhorigheid die tijdens het zingen ontstaat. Van de Stones tot Guus Meeuwis. Van Abba tot Marco Schuitmaker. En dit alles onder het motto: of je nu een goede sopraan bent of zo vals zingt als een kraai, dat maakt niet uit, van samen zingen word je blij! Niemand zingt solo!

Met welk liedje wil jij meezingen? Stuur dit naar de organisatie en wie weet staat jouw keuze wel in de meezing krant. Om de lokale binding met Zeewolde te onderstrepen bestaan de sfeermakers op het podium bij voorkeur uit vriendenclubs, sportverenigingen en zangkoren Zeewolde. Geef jouw top 3 door, graag met motivatie en of je naam eventueel vermeld mag worden als jouw liedje in het krantje komt. Aanmelden kan tot 1 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De organisatie ligt in handen van Linda Pelser en Albert Lubberink

 

Advertentie