Loading...

Michael Robbert Brans loopt GreatWall Marathon
Michael Robbert Brans loopt GreatWall Marathon

Samen met zijn maatje Rick Geurtsen heeft hij afgelopen zaterdag een topprestatie geleverd. Na weken van intensieve trainingen en inspanningen om het benodigde geld, wat nodig is om met het team naar China te reizen, binnen te halen werd het moment van de waarheid. Al vele records en uitdagingen ging hij niet uit de weg, maar Michael Robbert zou Michael Robbert niet zijn als het om meer zou gaan dan alleen de Chinese Muur lopen. Samen hebben zij een doel aan hun loop gekoppeld.

Run with us Challenge 2

In de laatste maanden hebben zij de RunWithUs2 Challenge opgezet. Daarin wilden zij mensen laten zien dat het voor iedereen mogelijk is om te bewegen en hen te inspireren. Via de 'Hardlopen met Evy-app' kon iedereen mee doen. In deze app stonden drie Challenges 'Runwithus2'. Ook hierin werden ongelofelijke prestaties neergezet, door zoveel mensen op de been te krijgen voor deze Challenges.

In Challenge 1 kon men 21,1 kilometer op eigen tempo lopen. Tussen 1 maart en 13 mei hebben 985 van de 1337 deelnemers de 21, 1 kilometer gehaald.

In Challenge 2 konden mensen de mannen en hun team steunen voor de reis naar Beijing. Tussen 11 mei en 17 mei konden mensen gezamenlijk 7817 kilometer lopen (vliegafstand Amsterdam – Beijing). In totaal is er 51 426 kilomter gelopen door 6808 deelnemers.

De derde challenge was om een workout te doen tijdens het weekend. In totaal werd er in het weekend van 18 en 19 mei 15 951 kilomter gelopen door 3333 deelnemers.

Monster parcours

Zaterdag was voor Michael en Rick de grote dag waar zo intens naar toe was geleefd. De start was om 07.30 uur. Een monster parcours over de Chinese Muur, bergen, dorpjes en meer. Rick liep zijn race in 4 uur en 4 minuten en Mike in 4 uur en 59 minuten.

Inmiddels zijn ze weer terug in Nederland. Ze kijken terug op een indrukwekkend avontuur.

Foto's: Michael Robbert Brans