Zeewolde

Festival Beleef Puur Zeewolde nog grootser! Zaterdag 8 juni a.s.

Het ‘Festival Beleef Puur Zeewolde’ dat op zaterdag 8 juni plaatsvindt, staat voor genieten, ervaren, beleven, kwaliteit, gastvrijheid en inspiratie. Een middag en avond vol inspiratie en verrassingen in het centrum van Zeewolde. De organisatie is in handen van stichting Puur Zeewolde, puur plezier.

Beleef Puur Zeewolde Kinderstraat

Samen met andere organisaties zorgen zij voor een unieke, feestelijke, gemoedelijke en zomerse sfeer in het centrum. Het festival is GRATIS te bezoeken.

Programma – 13.00 tot 17.00 uur (centrum)

Het Kerkplein staat deze middag in het teken van kunst en muziek! Kunstkring Zeewolde organiseert hier in samenwerking met de Muziek- en Popschool Zeewolde een  kunst-, boeken- en muziekmarkt onder de naam “Petit Montmartre”. Diverse kunstenaars en muzikale talenten laten je kennismaken met wat zij doen. Liever zelf actief bezig? Sluit aan bij de workshop “Urban Sketchting” en teken wat je op dat moment ziet. En de kinderen kunnen alvast een leuk schilderij voor Vaderdag komen maken, onder begeleiding van een schilderes. Maar je kunt Zeewolde ook van bovenaf bekijken? Meld je op de dag zelf aan voor een torenklim of voor een van de andere activiteiten van Open Haven.

De Raadhuisstraat is deze middag het gebied van de kinderen. Het jeugdtheater Bertus en Jaapie, de twee leukste broertjes van het land, bezorgen de kinderen een onvergetelijke middag. Verder kunnen ze aan allerlei activiteiten meedoen, dit varieert van heerlijk springen op een springkussen tot het actief deelnemen aan allerlei activiteiten.

Transport & Logistiek Zeewolde presenteert zich deze dag ook in het centrum met meer dan vijftien imposante trucks. Deze wagens staan opgesteld aan de Gelderseweg zodat je ze van dichtbij kunt bekijken!

Programma – 13.00 tot 21.00 uur (Raadhuisplein)

Het Raadhuisplein is omgetoverd tot een groot gezellig food- en activiteitenplein. Kom kijken, proeven, proberen en genieten! Diverse deelnemende foodtrucks uit  Zeewolde, laten zich van hun beste kant zien. Dit alles met live entertainment!  Muziek wordt naast. lokale talenten verzorgd door de coverband Flavour en het muzikale trio Small Talk.

Op het Raadhuisplein zijn ook de Puur partners (organisaties die dit jaar evenementen verzorgen) aanwezig. Zij laten je graag vast kennismaken met hun evenement. Dit alles in de vorm van een “sneak preview”. Je ervaart hoe is het om te surfen, op een SUP te staan, hoe wendbaar een Optimist (eenmans jeugdzeilboot) is, hoe het voelt om aan een BBQ wedstrijd mee te doen, wat een strandbioscoop inhoudt, hoe een blotevoetenpad aanvoelt, je kunt een demonstratie Dogsurvival bijwonen, etc.

Kijk voor meer informatie op www.puurzeewolde.nl, of nog beter meld je aan op het evenement van Puur Zeewolde (www.facebook.com/puurzeewolde) en je wordt automatisch op de hoogte gehouden.

Advertentie