Loading...

Ermelo heide
Midwinterwandeling met IVN Zeewolde

Op vrijdag 31 januari 2020 organiseert IVN Zeewolde de mid-winterwandeling op de Veluwe nabij Ermelo. De wandeling staat onder leiding van een IVN natuurgids. We verzamelen om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en vertrekken van daar per auto. Rond 14.30 uur zijn we terug. Aanmelding vooraf wordt op prijs gesteld in verband met carpoolen.

Je houdt van een lange wandeling in de mooie natuur en je loopt niet graag alleen? Je bent van harte welkom om aan te sluiten bij de groep van IVN natuurliefhebbers. We wandelen in een rustig tempo en zijn ongeveer vier uur onderweg. We laten ons verrassen door wat zich in flora en fauna aandient zoals vogels, paddenstoelen, soms bevers of reeën, bomen en struiken met hun knoppen en andere kenmerken van dit jaargetijde.  

Pas schoeisel en kleding aan bij de verwachte weersomstandigheden en neem een lunchpakket mee.  Beschik je over een fototoestel en/of verrekijker dan kun je die zeker meenemen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jeannette Rubbens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zie ook https://www.ivn.nl/afdeling/zeewolde/activiteiten