Zeewolde

Misverstand over samenwerking warmtepompen

In een deel van Zeewolde zijn folders verspreid over de aanschaf van warmtepompen. In deze folder staat dat er sprake is van een “uniek samenwerkingsverband tussen Adlår Castra en de gemeente Zeewolde”. De gemeente Zeewolde was hier echter niet van op de hoogte en is hier niet bij betrokken. De gemeente heeft geen toestemming gegeven voor het gebruik van het logo en de suggestie van samenwerking in de folder. Een en ander berust op een misverstand. Adlår Castra is benaderd door een buurtinitiatief en niet door de gemeente Zeewolde.

Buurtuitvoeringsplan Vissen-, Vlinder- en Wildbuurt

Er zijn enkele folders verspreid, in ieder geval in de Vissen-, Vlinder- en Wildbuurt, omdat de gemeente Zeewolde op dit moment werkt aan een Buurtuitvoeringsplan. Daarin wordt beschreven op welke manier deze buurten zonder of met minder aardgas verwarmd kunnen worden. Dat doen we zoveel mogelijk samen met buurtbewoners. In het buurtuitvoeringsplan wordt beschreven wat de beste manier is om het huis te verwarmen. Dat begint met betere isolatie van de woning en daarna wellicht een warmtepomp.

Gemeente Zeewolde adviseert u om meerdere offertes te vragen en die te vergelijken. Energieloket Zeewolde kan u daarbij helpen. Het Energieloket Zeewolde is te vinden in de Flevomeer Bibliotheek aan Kerkplein 2. U kunt ook een kijkje nemen op de website www.energieloketflevoland.nl/zeewolde

Advertentie