Zeewolde

Moederdagcake voor Bolera Palms School/Malawigroep

Vlak voor Moederdag bakt Bakker Grootkarzijn heerlijke moederdagcakes met verse aardbeien. De opbrengst is voor de Malawigroep, die komende zomer vrijwilligerswerk gaan doen bij de Bolera Palms School in Malawi...

Moederdagcake Malawigroep

‘Grootkarzijn steunde altijd al de Bolera Palms School door het bakken van paascakes, dit jaar ging deze actie niet door en wilde ze op deze manier toch weer hun steentje bijdragen, dat vinden we echt geweldig!’ vertelt Sarie Sijm, één van de Malawigangers.

De cake voor acht personen is vierkant en bedekt met gelei én verse aardbeien en kost € 6,50. Alvast bestellen kan t/m zondag 5 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt de cake dan ophalen op zaterdag 11 mei bij de kraam voor Bakker Grootkarzijn tussen 12.00 en 17.00 uur. Op Moederdag als verrassing laten bezorgen kan ook. Voor € 1,- extra komen de jongeren van de Malawigroep ’s morgens de cake bezorgen.

Op zaterdag 11 mei worden er ook losse moederdagcakes verkocht bij de kraam, maar dan is er een beperkte voorraad, dus daar geldt op = op.

Advertentie