Zeewolde

Monica Stam exposeert in gemeentehuis Zeewolde

 In de raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde is een expositie ingericht met schilderijen van Monica Stam. De expositie bestaat uit 9 schilderijen met verschillende onderwerpen. De doeken zijn te bewonderen tot en met half december tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (alleen als de raadzaal niet in gebruik is).
Monica Stam

Voor de expositie heeft Monica gekozen voor verschillende schilderijen in olieverf. Zij schildert onder andere dieren, stillevens, landschappen en de natuur. Ze werkt veelal met olieverf, maar ook met acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt en potlood. Het is mooi om te zien hoe een onderwerp er anders op komt te staan door de keuze van het materiaal. Ook werken met het paletmes geeft weer een heel ander resultaat. Monica noemt haar werk realistisch.

Monica Stam is geboren in Den Haag. Ze is opgegroeid op de Veluwe en woont in Zeewolde. Het schildertalent heeft ze van haar Opa. Ook heeft zij meerdere jaren schilderlessen gevolgd bij kunstschilder Koos Baas in Nunspeet, ‘daar heb ik veel geleerd’. Zo zijn er in de loop der tijd veel werken ontstaan.

Alle werken van Monica Stam zijn te vinden op haar website. Meer informatie www.trecolori.nl

Advertentie