Zeewolde

Welke zorgverzekering kiezen in 2024?

Uw zorgverzekering vergelijken: waar let je op en is een aanvullende verzekering nodig? Het is weer tijd om na te denken over uw zorgverzekering voor volgend jaar. De één zit al jaren bij dezelfde zorgverzekering, de ander stapt ieder jaar over om zo min mogelijk geld kwijt te zijn. Wat is een passende zorgverzekering voor 2024 voor u? 

De gemeente Zeewolde biedt ook in 2024 weer de gemeentepolis aan voor mensen met een laag inkomen uit uitkering, werk, of AOW. Met een gemeentepolis betaalt u maandelijks € 15,- minder voor uw aanvullende verzekering. 

Het voordeel van de gemeentepolis is dat veel zorg tot 100% vergoed wordt. Ook de kosten van de eigen bijdrage WMO worden vergoed uit de gemeentepolis. Heeft u een laag inkomen en weinig vermogen? Dan komt u misschien voor de gemeentepolis in aanmerking.

De vrijwilligers van het financieel spreekuur staan klaar om u te helpen met uw vragen over uw zorgverzekering. Zij kunnen verschillende zorgverzekeringen met u vergelijken en samen met u kijken of u in aanmerking komt voor de gemeentepolis. Ook kan er worden gekeken of u recht heeft op zorgtoeslag. 

Loop met uw vragen gerust binnen bij het Vraaghuis. Op dinsdag en donderdag is er financieel spreekuur van 13.00 tot 15.00 uur en op woensdag zijn we op de seniorenochtend aanwezig tussen 10.00 en 12.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken en onze dienstverlening is gratis.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met MDF, telefoonnummer: 0320-211700.

Advertentie