Zeewolde

Muziekpiet bespeelt Carillon Zeewolde

Speciaal voor de jongste inwoners van Zeewolde zal het carillon van Zeewolde vrijdagmiddag 4 december bespeeld worden door één van de muziekpieten van Sinterklaas. De muziekpiet is vanaf het plein voor Open Haven door het raampje van de beiaardcabine te zien en zal geen pepernoten maar muzieknoten over het plein uitstrooien. De middagbespeling gaat een half uur eerder van start dan gewoonlijk en staat geheel in het teken van vrolijke Sinterklaasliedjes. Kinderen kunnen vanaf het plein meezingen en dansen en tussen de liedjes door zwaaien naar muziekpiet.

De muziekpiet speelde vorig jaar ook al een sinterklaasconcert in Zeewolde.

Muziek Piet

Bijzonder aan deze piet is dat ze niet alleen muzikaal is, maar ook werkzaam is als officiële ‘buikspreek-piet’ van Sinterklaas. Met een zak vol pratende cadeaus en handpoppen bezoekt ze kinderdagverblijven, scholen en tehuizen voor een onvergetelijke sinterklaaservaring. Meer informatie over buikspreekpiet is te vinden op lydiazwart.nl/sinterklaas.
Het sinterklaasconcert start om 15.30 uur en wordt bewoners aangeboden door de Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde.

Advertentie