Zeewolde

Sportgala Zeewolde gaat door!

Veel evenementen zijn dit jaar door het coronavirus niet doorgegaan. Het sportiefste evenement van Zeewolde, het jaarlijkse sportgala, gaat in aangepaste vorm alsnog door!

Voorzitter Stan Stokvis namens het bestuur van Stichting Sportgala Zeewolde: 'Wij vinden het als Sportgala Zeewolde belangrijk om de sport in het zonnetje te zetten in deze zware tijden! Wij gaan er een heel gaaf online evenement van maken op zaterdag 16 januari. Een combinatie van sport, humor en infotainment. Als de maatregelen het toelaten willen wij ook publiek toelaten maar wij gaan geen onverantwoorde grenzen opzoeken. Houd onze social media kanalen en de website www.sportgalazeewolde.nl in de gaten!’

Nomineer jouw held!
Stichting Sportgala Zeewolde volgt voor een gedeelte de lijn van NOC/NSF. De prestaties van de talenten, sportvrouwen, sportmannen en de sportploegen worden meegenomen naar de volgende editie in 2022.  Dit wordt een speciale editie over twee sportjaren!

Logo Sportgala

Er zijn wel drie eervolle prijzen die uitgereikt gaan worden op zaterdag 16 januari! De sportvrijwilliger van het jaar, de corona initiatief prijs en een grote verassing! De coronaprijs is een nieuw initiatief om de sportaanbieder in het zonnetje te zetten die een creatief idee heeft bedacht ondanks de coronamaatregelen! Wil je iemand nomineren voor de sportvrijwilliger van het jaar of de corona initiatief prijs stuur een mail met gegevens van deze vrijwilliger naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie