Zeewolde

Natuurwandelingen met IVN Zeewolde

IVN Zeewolde organiseert regelmatig wandelingen in de schitterende natuur van Zeewolde. De natuurwandelingen worden gehouden onder leiding van een IVN gids op de 1e en 3e donderdag van de maand. De vertrektijd is om 09.30 uur bij de Roode Schuur, Dasselaarweg 29 en de wandeling duurt circa twee uur. De wandelingen zullen de komende maanden plaats vinden op 5 en 19 september, 3 en 17 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december 2019.

Wandelen met IVN

Je houdt van wandelen in de mooie natuur rond Zeewolde? Dan ben je van harte welkom om met een groep van natuurliefhebbers de natuur rondom Zeewolde nog beter te  leren kennen. De ervaringen in de afgelopen jaren laten zien dat het wandelen in een groep met gelijkgestemden enthousiasme oproept en dat de deelneemsters en deelnemers genieten van de sfeer. Tijdens de wandelingen richten we de aandacht wisselend op vogels, bomen en planten, de vruchten aan de bomen of de bladzetting en bladkleuren, paddenstoelen ..…. kortom altijd weer verrassend met name ook door de spontane inbreng van de deelneemsters en deelnemers.

De wandelroutes gaan afwisselend door de bossen bij de Roode Schuur, het IVN natuurpad, het strand, het Horsterwold, de Voorlanden, de Gelderse Slenk, de Stille Kern, het gronddepot enz. Op deze manier verkennen we alle natuurgebieden van ons dorp.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jeannette Rubbens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie