Zeewolde

Next Level Healthclub opent fitness-o-theek

Het Coronavirus heeft het sociale leven in zijn greep en sinds maandag zijn alle sportscholen in Nederland op last van de overheid gesloten. Dit heeft een grote impact op de ondernemers én de sportschoolbezoekers. Van de ene op de andere dag kunnen grote aantallen mensen hun wekelijkse sportieve activiteiten niet meer uitvoeren.

Voor veel mensen is het sporten meer dan alleen een lichamelijke bezigheid. De sportschool is ook een ontmoetingsplaats voor alle leeftijden.

Next Level Healthclub opent fitness-0-theek

Dat valt van de ene op de andere dag weg. Next Level Healthclub heeft daarom gezocht naar een oplossing en deze gevonden in de vorm van een een bruikleensysteem voor sportmaterialen, een zogenaamde fitness-o-theek.

Leden van Next Level Healthclub én Level One Fitclub kunnen sinds vrijdag 20 maart sportmaterialen lenen voor thuisgebruik. Nadat wij onze leden per mail hadden geïnformeerd was de belangstelling direct enorm. Vanaf vrijdag stonden de mensen in de rij voor hun favoriete sportmaterialen en ook zaterdagochtend moesten wij alle zeilen bijzetten. Er zijn gepaste maatregelen genomen om alles in goede banen te leiden. Eén voor één naar binnen. Handen ontsmetten, afstand houden en via de achterdeur weer naar buiten. Verder zijn er een aantal spelregels opgesteld voor wie materialen in bruikleen wil nemen.

Next Level Healthclub probeert op deze manier een creatieve bijdrage te leveren aan de coronacrisis. Wij hopen dat veel mensen actief gebruik gaan maken van de materialen zodat we fit en gezond deze periode door komen.

Mensen die geen lid van Next Level Healthclub of Level One Fitclub die ook sportmaterialen in bruikleen willen nemen kunnen dit doen door (tijdelijk) lid te worden.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website www.nextlevelzeewolde.nl. U kunt ook een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Advertentie