Zeewolde

Nieuwe naam Grand Café aan de Flevoweg bekend

De naam van het nieuwe Grand Café aan de Flevoweg is bekend. Inwoners van Zeewolde konden eerder stemmen op de nieuwe naam en de winnaar is geworden: De Buren. Vanaf begin 2022 opent Grand Café De Buren dan officieel haar deuren voor alle inwoners van Zeewolde!

Begin 2022 is de officiële opening, maar in december mag iedereen alvast komen ‘Gluren bij De Buren’. Dit kan in de periode van 13 t/m 23 december 2021 op maandag t/m donderdag door even binnen te lopen tussen 10.00 en 11.00 uur. Op 10 en 12 januari 2022 wordt er gestart met een aantal kennismakingsactiviteiten waar iedereen gratis aan mee kan doen.

Nieuwe naam Grand Café aan de Flevoweg bekend

Superleuk dat we nu van start kunnen gaan. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de inrichting van het Grand Café en we zijn heel erg blij met het resultaat. Het is een gezellige en sfeervolle plek geworden waar alle inwoners van Zeewolde welkom zijn", vertellen projectspecialist Martie Boersma en projectmedewerker Trudy de Jong enthousiast.

Vanaf 17 januari 2022 wordt er gestart met een vast programma voor de activiteiten. Elke maandag, woensdag en vrijdag kan iedereen deelnemen aan de Club Activiteiten met thema’s als Lezen&Luisteren, Ontmoeten&Ontspannen, Gezond&Gezellig en Kunst&Knutsels. "We hebben gekozen voor 7 thema’s voor de activiteiten zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Er zijn Club Activiteiten die wekelijks plaatsvinden op vaste tijden waar de deelnemers een lidmaatschap op kunnen nemen voor een vast bedrag per maand. Ook organiseren we regelmatig Inloop Activiteiten waar men zich per keer voor kan aanmelden", vertellen Martie en Trudy.

Meer informatie over Grand Café De Buren en een overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.deburenzeewolde.nl. Hier kan iedereen zich ook opgeven voor de activiteiten. Bij De Buren worden de huidig geldende corona maatregelen gehanteerd en op dit moment is het horecagedeelte nog niet open. Vanaf 17 januari is ook het horecagedeelte open en kan men vanaf  9.30 uur in ieder geval terecht voor een kopje koffie. Tussen 11.30 en 14.00 uur kan men ook genieten van de lunch. Meer informatie en actuele openingstijden zijn ook te vinden op www.deburenzeewolde.nl.

Advertentie