Loading...

NL Doet! Klus ook mee 13 en 14 maart
NL Doet! Klus ook mee 13 en 14 maart

Een dagje 'uit' en tegelijk iets betekenen? Vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weekend van NLdoet, dé grote landelijke vrijwilligersactie!

In Zeewolde zijn verschillende organisaties tijdens deze dagen op zoek naar inwoners die zich voor een paar uur willen inzetten voor een specifieke klus of ontmoeting.
Helpt u mee?

Blij met iedereen

U maakt anderen blij als u zich wilt inzetten of de handen uit de mouwen wilt steken, al is het voor een paar uur. U kunt individueel meedoen en/of als groep een klus 'adopteren'. Ook bedrijven zijn van harte welkom. NLdoet biedt namelijk de mogelijkheid voor een leuke teambuildingsactiviteit die past bij maatschappelijk betrokken ondernemen. Zonder extra kosten en met veel publiciteit. En let op, meedoen aan NLdoet kan soms ook meetellen voor je maatschappelijke stage!

Klussen Zeewolde

De klussen zijn ook dit jaar weer gevarieerd van karakter. Er is bijvoorbeeld keuze uit diverse 'buiten' klussen. Denk aan schilderwerkzaamheden, tuinen pimpen, of het opknappen en schoonmaken van clubgebouwen. Liever een 'binnen' klus doen? Ook dat kan. Denk hierbij aan schilder- en onderhoudswerkzaamheden voor de dag verzorging, opknappen van een studioruimte of het verzorgen van een heerlijke high tea bij een dagbesteding.

Meldt u aan

Voor meer informatie over deze en andere klussen ga naar: www.nldoet.nl. Inschrijven op een klus kan rechtstreeks op deze site!

Natuurlijk kunt u zich ook aanmelden in eigen dorp bij Welzijn Zeewolde. U vindt ons aan het Kerkplein 20, in de Meermin. Elke vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur kunt u persoonlijk bij ons terecht. U bent van harte welkom!. Voor meer informatie kunt u ook bellen (036-5224655) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)