Zeewolde

Nomineer een ondernemer!

Afgelopen maand (19 mei 2017) won Ondernemer van het Jaar 2017 Biobrass BV de Flevopenning voor Toponderneming. Een teken dat Zeewolder bedrijven een plaats verdienen aan de top van het Flevolands bedrijfsleven. Ook dit jaar organiseert de Bedrijfskring de verkiezing “Ondernemer van het Jaar” met als doel de schijnwerper te richten op het Zeewolder bedrijfsleven en de pareltjes onder deze bedrijven in het zonnetje te zetten. Het lokale ondernemersveld verdient het om af en toe een podium te krijgen. In november zal de verkiezingsavond worden gehouden.

Nomineer een ondernemer!

Wij vragen uitdrukkelijk aan alle inwoners van Zeewolde die dat willen om een lokale ondernemer voor te stellen waarvan u denkt dat hij/zij een nominatie verdient voor de titel van Ondernemer van het Jaar. Dat kan eenvoudig via een mailtje aan ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het betreffende bedrijf en de reden waarom u vindt dat deze onderneming de titel 'Ondernemer van het Jaar 2018' verdient.

Kent u een bedrijf dat een uitzonderlijke prestatie levert of juist al jarenlang zonder enig probleem continuïteit biedt aan vele werknemers en is het bedrijf daarbij betrokken bij de Zeewolder samenleving en is er ook nog eens sprake van een gezonde bedrijfsvoering, aarzelt u dan niet om uw keuze door te mailen aan de Bedrijfskring.

De jury, bestaande uit de winnaar van vorig jaar Biobrass, de wethouder van EZ en vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, bepaalt, naar aanleiding van de bedrijfsbezoeken, welke drie bedrijven doorgaan naar de finaleronde in november. Daar presenteren de bedrijven zich tijdens de verkiezingsavond. Aan de hand van de uitgebrachte stemmen met motivatie gaat de jury in conclaaf. De jury houdt bij het aanwijzen van de winnaar nadrukkelijk rekening met de uitgebrachte motivaties. 

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Bedrijfskring in januari 2018 zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Advertentie