Zeewolde

Ocobar brengt Eric Clapton naar The Lux

De Rotterdamse band Ocobar komt met het optreden ‘Forever Clapton’ naar het Zeewoldense theater. Op 30 maart zullen de bekende klanken van de bijna 80 jarige musicus ten gehore worden gebracht in The Lux. Het beloofd een avond vol herkenning te worden met de muziek van deze legendarische artiest.

De nummers van Clapton worden vol enthousiasme gebracht door Cok van Vuuren (gitaar), Bart Wijtman (basgitaar) en Rob Wijtman (keyboard en drums). Eerder wist Ocobar al volle zalen te trekken met de show Wonderful Tonight. Lekker ruig of juist ‘unplugged’ noemen zij zelf het optreden. De jongens hebben zeker hun sporen in de muziek verdiend en dat is te horen ook!

Ocobar brengt Eric Clapton naar The Lux

Bekende nummers van destijds, met de bands de ‘Yardbirds’ en ‘Cream’ uit de jaren ’70 en ’80 worden ten gehore gebracht. Maar uiteraard ook de bekende klassiekers van Clapton als ‘Layla’, ‘Tears in Heaven’ en ‘Forever Man’ zullen uiteraard niet ontbreken. Ocobar met Forever Clapton, 30 maart 2024, Theater The Lux, Zeewolde, aanvang 20:00 uur, informatie en reserveringen: www.zeewoldelive.nl

Advertentie