Zeewolde

Omroepers gezocht voor Omroep Concours

Beleef de eeuwenoude kunst van omroepen tijdens het Omroepersconcours op zaterdag 13 juli aanstaande! Tijdens de Havendagen en de Zomermarkt vertellen de omroepers wat er allemaal te beleven is: nieuws uit het centrum tot verborgen schatten van recreatie en toerisme, niets blijft onbenoemd.

Aan het eind van de dag maakt de jury bekend welke omroeper er met de prijs vandoor gaat.
Gekleed in historische kostuums brengen deze gepassioneerde omroepers deze dag nostalgie en folklore tot leven. Sommigen uitgedost als in de 17e eeuw, anderen met kleren van rond 1900-1930. Met hun gong, toeter of bel roepen ze belangrijke berichten uit, een traditie die al eeuwenlang mensen verbindt.

Een man met een megafoon in de hand wijzend naar jou

Gedurende de hele dag kom je ze op diverse locaties tegen, zowel in het centrum als bij de Aanloophaven, waar op dat moment historische schepen en verschillende water- en walactiviteiten centraal staan. De omroepers strijden met een verplichte en een vrije roep het laatste nieuws over Zeewolde: een jury bepaalt aan het eind van de dag wie dat het beste heeft gedaan. Het omroepersconcours start om 13.30 uur bij het podium op het Kerkplein en om 16.30 uur maakt de jury de prijswinnaar bekend.

Lokaal omroeperstalent gezocht

Heb jij het omroepen in je en wil je deel uitmaken van deze bijzondere ervaring en kans maken op de lokale titel? Wij zoeken een enthousiaste omroeper die met trots en flair onze lokale cultuur en geschiedenis uitdraagt. Meld je aan vóór 20 juni a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mis deze unieke kans niet om de charme van het omroepen te ervaren en een onvergetelijke indruk achter te laten op de Havendagen en Zomermarkt.

De organisatie van deze dag ligt in handen van Vereniging Centrumondernemers Zeewolde en Puur Zeewolde.
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie