Zeewolde

Ontmoetingstuin Parkzicht in gebruik genomen

Met het overhandigen van een mooie hortensia aan de bewonerscommissie van Parkzicht, opende Wiepke van Erp Taalman Kip, directeur-bestuurder Woonpalet, op woensdag 26 juni officieel de nieuwe ontmoetingstuin van Parkzicht. Parkzicht is een appartementencomplex aan Teylingen dat bestaat uit 15 appartementen.

Ontmoetingstuin Parkzicht

Ontmoeten
De bewoners van Parkzicht hebben zelf het initiatief genomen tot het opknappen van de tuin. Het stuk grond bij het complex was tot voor kort enkel bossage en de bewoners hadden geen plek om elkaar te ontmoeten. Een en een is twee en zo ontstond het idee om een mooie ontmoetingstuin te maken. De bewoners dienden een gedegen plan in waar Woonpalet voor de volle 100% achterstond. Zodoende besloot Woonpalet het opknappen van de tuin de financieren uit het Wonen+-fonds. Bewoners weten immers zelf wat een plus geeft aan hun woonplezier.

Prachtig samenspel

Woonpalet regelde bestrating, twee tuintafels en Donkergroen sponsorde plantenbakken. De bewoners gingen zelf ook met de pet rond en met wat dat opbracht, konden ze nog twee tuintafels kopen en mooie planten voor in de tuinbakken. Al met al een prachtig samenspel met een mooie ontmoetingstuin als resultaat. Daar werd op 26 juni tijdens een gezellig samenzijn waar alle bewoners bij aanwezig waren, dan ook op geproost.

*Foto v.l.n.r.: Wiepke van Erp Taalman Kip (directeur-bestuurder), Rob Greten, Klaas Woudwijk, Wendy Poorter (woonconsulent) en Aad de Mos

Advertentie