Loading...

Openingstijden afhaalbieb uitgebreid
Openingstijden afhaalbieb uitgebreid

Vanwege de lockdown is de bibliotheek nog altijd gesloten. Je kunt wel gebruikmaken van de Online Bibliotheek en van de AfhaalBieb. De openingsuren van het afhaalloket in Zeewolde zijn sinds deze week wegens succes uitgebreid. De AfhaalBieb is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Bij de AfhaalBieb bestel je eenvoudig online een boekenpakket voor jezelf en/of je kinderen. Het pakket kun je binnen twee dagen ophalen bij het afhaalpunt van de bibliotheek.

Reserveren

Heb je online een boek gereserveerd en wil je dat graag ophalen? Dat kan nadat je de bevestigingsmail hebt ontvangen dat je boek klaar staat. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Je kunt je boek alleen ophalen tijdens de openingsuren van de AfhaalBieb. Inleveren hoeft niet. Je krijgt geen boete over de periode dat we gesloten zijn. Alleen de leden die gebruik maken van de AfhaalBieb kunnen boeken inleveren.

Bel de bieb

Heb je vragen of lukt het niet om een e-book te lenen? Bel de bieb! Dit kan op nummer 088 008 0700. Bel de bieb is een telefonisch spreekuur, geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00, waar je terecht kunt met vragen over o.a. inloggen, het lenen van e-books en vragen over jouw abonnement.

Lid worden nog steeds mogelijk

Ondanks dat wij nu gesloten zijn, is het nog steeds mogelijk om lid te worden. Bij de inschrijving krijg je als nieuw lid een tijdelijk nummer, waarmee je meteen boeken kunt lenen via de AfhaalBieb of e-books en luisterboeken te lenen via onlinebibliotheek.nl. Later, als de bibliotheek weer open is, kun je als nieuw lid op vertoon van je legitimatiebewijs een pas afhalen om ook fysieke materialen te lenen.

Kijk voor meer informatie op www.flevomeerbibliotheek.nl