Zeewolde

Paasverhaal Zeewolde: 'Iedereen is van de wereld'

Ondanks de kou waren vele mensen van de partij bij het Paasverhaal Zeewolde. Het was een initiatief van Rick Mook; hij vond het hoog tijd om in Zeewolde ‘The Passion’ op geheel eigen wijze voor een groot publiek op de planken te brengen.

Het paasverhaal vertelt de laatste levensdagen van Jezus en de manier waarop hij deze heeft doorgebracht met zijn vrienden. Het verhaal gaat over liefde, afgunst, haat en verraad, maar brengt ook hoop in deze bijzondere tijd. Iedereen wil graag leven in een wereld vol hoop, een wereld waarin we een ander zonder angst tegemoet konden treden. Want iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.

Paasverhaal Zeewolde: 'Iedereen is van de wereld'

Na vele voorbereidingen, repetities en dagen van opbouwen, kon het team van Het Paasverhaal Zeewolde het verhaal voor het publiek vertolken. Het verhaal, dat zich afspeelde op het podium op het Raadhuisplein, was ook via de schermen goed te volgen

De Cast en band maakte indruk op het toegestroomde publiek. “Het was prachtig”, gaf één van de aanwezigen aan. “Ik heb enorm genoten van het prachtige paasverhaal”, zei een ander. “Complimenten aan de spelers, koor, band en organisatie.” Op de vraag of het evenement volgend jaar weer terug kan komen, was men duidelijk: “Volgend jaar weer!” (foto's: Jan te Rietstap)

Paasverhaal op televisie

Lokale Omroep Zeewolde heeft een tv-registratie verzorgt van het paasverhaal. Deze is zondagavond 17 april te zien om 20.00 uur. Hiervoor stemt u af op XS4ALL digitaal kanaal 1481, Ziggo Digitaal kanaal 39 of de website: www.lokaleomroepzeewolde.nl/tv

Advertentie