Zeewolde

Pietenhuis weer een enorm succes!

Zondag 2 december opende het Pietenhuis voor de laatste keer dit Sinterklaasseizoen haar deuren. Vanuit de organisatie, die loopt vanuit Stichting Pieten on Tour, wordt teruggekeken op een zeer geslaagde periode.Maar het is voor Pieten on Tour zelf nog niet afgelopen. Tot en met 5 december zijn zij razend druk met het afleggen van bedrijfs- en huisbezoeken.

Ook die zijn al meer dan geslaagd. ‘We hebben een recordaantal boekingen binnengekregen dit jaar’, laat Marcel Nijhof, voorzitter van Pieten on Tour, trots weten. Op de vraag of er nog geboekt kan worden antwoordt hij resoluut, ‘Ik durf niets meer te zeggen, het gaat zo hard. Het beste kan men de facebookpagina van Pieten on Tour in de gaten houden.’

Nu het hoofdstuk “Pietenhuis 2018” is afgesloten zijn we toch wel benieuwd naar de opbrengst, maar daarover laat Marcel niets los. Wel heeft hij nog wat andere cijfers klaarliggen: Zo zijn er in totaal 19 verschillende Pieten in het Pietenhuis geweest, waren er 26 muizen verstopt en telde de pot met pepernoten in de bakkerij maar liefst 366 pepernoten.

Slotavond in Kaap Flevo

Op de daadwerkelijke bekendmaking van het eindbedrag zullen we toch echt moeten wachten tot 5 december. Iedereen die Pieten on Tour een warm hart toedraagt is vanaf 20:00 uur van harte welkom bij de slotavond van Pieten on Tour bij KaapFlevo.

Advertentie