Zeewolde

NL DOET 2019

Stichtingen, (sport)verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! NLdoet komt er weer aan! Dit is uw kans om een grote klus te klaren en ook nog eens (maximaal) €400,- daarvoor te krijgen. Hoe? Doe mee met NLdoet op vrijdag 15 en/of zaterdag 16 maart 2019. Knap het speelplein of de kantine op, neem ouderen mee voor een wandeling en een gezellig kopje koffie of pak het natuurgebied aan bij u in de buurt!

Op deze manier kunt u tegelijkertijd uw organisatie promoten én wellicht nieuwe vrijwilligers werven.

Gratis aanmelden

Meedoen is eenvoudig. Ga naar www.nldoet.nl en meld gratis uw klus aan! De klus verschijnt vervolgens op deze website van NLdoet. Zo bent u zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers uit de omgeving zich ook digitaal aanmelden voor uw klus. Daarnaast is het slim om een berichtje hiervan, samen met de link van uw aangemelde klus, op uw website, facebookpagina of in uw e-mailnieuwsbrief te plaatsen. Zo laat u iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet en dat u vrijwilligers zoekt!

Tot uiterlijk 31 januari 2019 is het mogelijk om een financiële bijdrage (maximaal €400,-) aan te vragen voor uw NLdoet 2019 klus. Op de website van NLdoet staat aan welke criteria uw klus moet voldoen om in aanmerking te komen. Wees er snel bij, want OP=OP!

Heeft u als (sport)vereniging of maatschappelijke organisatie plannen om mee te doen met NLdoet? Wilt u overleggen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op met Renate van Ittersum via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Advertentie