Zeewolde

Pietenontour in Zeewolde

Zaterdag komt Sinterklaas weer aan in Zeewolde. Dit jaar heeft de Sint er voor gekozen om niet in Zeewolde te blijven. Pietenontour kon om verschillende redenen het niet voor elkaar krijgen een mooi Pietenhuis voor de Sint in te richten.

Maar niet getreurd want de Sint en Pieten zullen de komende weken wel regelmatig in ons dorp te zien zijn. Zo wordt er voor de oudere senioren op woensdag 23 november in de Oude Bieb een high tea georganiseerd. Naast de thee of koffie zullen er tal van lekkere hapjes worden geserveerd. De Sint heeft beloofd, dat hij die middag met een paar Pieten zal langskomen, zodat er naar hartenlust gezongen kan worden.

Pietenontour in Zeewolde

Wij zijn erg blij dat de Oude Bieb en de Regiobank het mogelijk hebben gemaakt om dit voor de senioren kosteloos aan te bieden.

De Sint zal op zaterdagmorgen 26 november in de bibliotheek een mooi verhaal voorlezen. Samen met de Centrumondernemers heeft de Sint ervoor gezorgd dat er op de zaterdagen 26 november en 3 december Pieten in het centrum rondlopen. Zij zullen met de kinderen een dansje maken en wat pepernoten uitdelen.

Naast deze activiteiten is het natuurlijk mogelijk dat de Sint met Pieten tijdens uw sinterklaasfeest bij u langskomt. Hoe dat kan ziet u op de site www.pietenontour.nl.

Pietenontour is een stichting die door Sinterklaas bezoeken geld ophaalt voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen. Voor deze kinderen wordt dan een Sinterklaasfeest georganiseerd, waarbij zij ook een cadeau krijgen uitgereikt.

 

Advertentie