Zeewolde

Popkoorweekend in De Verbeelding

De Verbeelding is op vrijdag 26 en zaterdag 27 november het popkoorweekend. ‘Stembevrijders’ Lambert Mutsaers en Frans Meijer nodigen eenieder uit om ‘los te laten’ en voluit en vrij te zingen. “Iedereen kan meedoen!”, zegt een woordvoerder. “Natuurlijk staat er ook dit jaar weer een mooie mix van leuke en aansprekende popsongs op het programma.”

De start is op vrijdagavond. Na kennismaken wordt al snel gestart met de eerste songs. “Op zaterdagmorgen starten we rustig op en gaan we verder met het instuderen van popliedjes. We pauzeren met een heerlijke lunch.” Alle repetities zijn steeds met pianobegeleiding.

Popkoorweekend in De Verbeelding

In de loop van de middag komen er muzikanten bij en wordt er een band gevormd. Het weekend wordt afgesloten met een spetterende finale voor familie, vrienden, buren en belangstellenden.

“Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Het popkoorweekend is ieder jaar weer een enorm feest. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben met zingen of koorzang, sterker nog: iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen is van harte welkom.”

Meer informatie kunt u vinden op www.deverbeeldingzeewolde.nl/popkoor.

Advertentie