Zeewolde

Mogelijkheid tot stellen van vragen over OV

Oudere Zeewoldenaren met vragen over het openbaar vervoer kunnen vrijdag 12 november terecht in de plaatselijke bibliotheek. Daar bieden OV-ambassadeurs, vrijwilligers die ook 55+ zijn, de mogelijkheid om vragen over het openbaar vervoer te stellen.

“Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen geldt, starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie binnen de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel”, zegt een woordvoerder. “Tijdens deze inloopspreekuren geven OV-ambassadeurs senioren uitleg over het reizen met trein en bus. Want reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend.” Het ‘inloopspreekuur’ duurt van 10.00 tot 11.30 uur.

Mogelijkheid tot het stellen van vragen over het OV

“Naast de fysieke inloopspreekuren kan men ook gebruik blijven maken van het telefonisch spreekuur. Op doordeweekse ochtenden en op enkele vaste middagen en avonden zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden.”

Heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 – 303 70 10. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur én op dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur of op maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. “De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!”

Advertentie