Loading...

Rotary Nieuwjaarsduik 2019
Prima weer verwacht bij Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde

Er wordt prima ‘duik’-weer verwacht bij Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde van dinsdag 1 januari 2019. De verwachte middagtemperatuur ligt rond de 9° C, er valt geen neerslag (van betekenis) en er is zelfs 30% kans op zon. De wind ten slotte komt uit het westen en heeft kracht 3. ‘Mooier’ weer is het de laatste jaren niet geweest op Nieuwjaarsdag…

Rotaryclub Zeewolde organiseert 1 januari 2019 de 16e editie van de Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom op het strand nabij Kaap Flevo. De Swinging Dixieband uit Den Haag zal de bezoekers in sneeuwpoppenuitrusting dan alvast in de sfeer brengen van de duik zelf.
Voor alle deelnemers om 14.00 uur het water inrennen om er als ‘bewijs’ hun Unox-muts te halen, is er een gezamenlijke warming-up onder leiding van Body Plan Sport. Burgemeester Gerrit Jan Gorter verricht het startsein voor de duik.

Deelname aan de Rotary Nieuwjaarsduik Zeewolde is mogelijk voor het bedrag van € 4,-. Naast de duik vraagt Rotaryclub Zeewolde bij de editie 2019 aandacht voor drie goede doelen: het Toon Hermans Huis Zeewolde, het project Jongeren in Beeld en de Ombir Foundation. Voor deze doelen wordt een grote loterij gehouden. Loten kosten € 2,- per stuk. Bij de loterij zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. De eerste prijs bedraagt bijvoorbeeld € 250,-, de tweede € 150,- en de derde € 100,-. Voorts zijn er vele kleinere prijzen, die beschikbaar worden gesteld door tal van sponsors.

Voor meer informatie: www.nieuwjaarsduikzeewolde.nl of kijk op de Facebookpagina ‘Nieuwjaarsduik Rotary Zeewolde’!