Zeewolde

Programma Verbeelding&Co 2019-2020 gepresenteerd

Woensdagmiddag 19 juni is het nieuwe cultuureducatieve programma Verbeelding&CO 2019-2020 gepresenteerd door Cultuurmakelaar Marina van Arendonk.

Programma Verbeelding&Co 2019-2020 gepresenteerd

Na een gezellige lunch met cultuurcoördinatoren van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs en culturele partners werd er samen met de groepen 6 en 8 van de Panta Rhei genoten van de jeugdvoorstelling ‘De Racende Rechter’.

Daarna was het voor de volwassenen tijd voor het officiële gedeelte van het programma. Marina van Arendonk presenteerde het programma 2019-2020 met de bijbehorende website www.verbeeldingenco.nl. Het programma werd onthuld door Johanna de Veer, beleidsmedewerker cultuur van de Gemeente Zeewolde en Hendrik de Vries, bestuurslid Stichting De Verbeelding.

Naast het onderwijs en vele lokale culturele partners, waren er ook vertegenwoordigers van het provinciaal bureau FleCk en Stichting Zeewolde Werelddorp.

Cultuurmakelaar Marina van Arendonk was op 19 juni in de uitzending van Van de Beek Draait Door. Luistert u dit interview hier terug

Advertentie