Zeewolde

Quiz ‘K WIS’T 2017

‘K WIS’T is een quiz die drie dagen duurt. Van het ophalen van het vragenboekje op woensdagavond 27 december tot en met het inleveren van het boekje met de antwoorden op vrijdagavond 29 december 2017. Het ophalen en terugbrengen vindt plaats in de tent van Zeewolde Winterworld op het Kerkplein. De uitslag wordt bekendgemaakt op vrijdagavond 5 januari, waarna de prijsuitreiking direct plaatsvindt in 'Open Haven' op het Kerkplein.
Bij de start krijgen de teams een boek met 75 vragen. Deze vragen gaan over het heden en verleden van ons mooie Zeewolde, maar ook over algemene zaken, sport en natuur. Rekenvragen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Voor het winnende team ligt er een hoofdprijs klaar van € 444,40 en er is een tweede prijs van € 222,20.
De quiz is vooral bedoeld voor meer saamhorigheid en gezelligheid, maar natuurlijk ook om je kennis van Zeewolde te vergroten. Wat is er leuker dan het slimste team van Zeewolde te zijn en een mooi geldbedrag te winnen voor je (sport)vereniging, school, familie, vrienden, buren, enz.?

Hoe werkt het?

Zoek een team bij elkaar (van vier personen) en geef je team een naam.
Iedereen mag meedoen: familie, vrienden, buren, (sport)vereniging, school, bedrijf, goed doel enz.
De kosten voor deelnamen per team zijn €10,00. Klik op de button hieronder om je team aan te melden en maak € 10,00 over op bankrekening IBAN NL37 ABNA 0433474173 t.n.v. de VCZ (Vereniging Centrum Ondernemers). Let op dat je bij het overmaken ook je teamnaam vermeldt.
Je kunt je ook aanmelden bij Hobby-Time, Marktstraat 8 3891EX Zeewolde.

Vragenboek en Prijsuitreiking:

Het vragenboek moet woensdagavond 27 december tussen 19.30 tot 21.30 uur worden opgehaald in de tent  van Zeewolde Winterworld.
Je maakt thuis gezamenlijk de vragen en levert het ingevulde vragenboek in op vrijdagavond 29 december tussen 19.30 tot 21.30 uur in de tent van Zeewolde Winterworld.

UITSLAG EN PRIJSUITREIKING:

Voor de uitslag en de prijsuitreiking verwachten wij elk team op vrijdagavond 5 januari vanaf 19.30 uur in Open Haven op het Kerkplein. Elk team krijgt vier consumptiebonnen en er wordt voor een versnapering gezorgd.
LET OP: Mocht er geen teamlid aanwezig zijn van het gewonnen team, dan gaat de prijs naar het team dat tweede is geworden enz.
Wij hopen op veel deelnemers!

Voor informatie en aanmelding gaat u naar: http://www.zeewoldekwist.nl/

Advertentie