Zeewolde

Raadzaal gemeentehuis kleurt blauwgroen

In de raadzaal van het gemeentehuis in Zeewolde is een expositie ingericht met schilderijen van Yvonne Casander. U kunt de doeken tot en met maandag 4 oktober bewonderen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis, alleen als de raadzaal vrij is.

Voor de expositie heeft Yvonne gekozen voor schilderijen in blauw- en groentinten. Yvonne: “Deze kleuren staan voor ontspanning, rust, ruimte, helderheid en bewustzijn. Heel toepasselijk.” De meeste werken hier komen uit haar Bollenserie. “Een bol staat voor: dromen, wensdromen, verwondering, verlangen, geheimzinnigheid, genegenheid, nieuwsgierigheid, transparantie, emoties en verder kijken. Wat ziet u erachter? Misschien is één van deze woorden voor u van toepassing als u deze werken bekijkt. Misschien sluit het aan bij uw leven, fantasie of dromen. Ieder mag er zijn eigen verhaal in zien,” aldus Yvonne.

Raadzaal gemeentehuis kleurt blauwgroen


Regelmatig exposeren er kunstenaars uit Zeewolde in de raadzaal.

Yvonne Casander

Yvonne Casander is een autodidact kunstenaar. Ze houdt ervan om te experimenteren en nieuwe technieken te ontwikkelen. Veel galeries en bedrijven hebben haar werk geëxposeerd. Sinds een jaar woont ze met veel plezier in Zeewolde. Kijk op www.yvonnecasander.nl voor meer informatie.

Advertentie