Zeewolde

Regioharmonie De Verbinding sluit seizoen af met gratis concert in De Verbeelding

Regioharmonie De Verbinding nodigt u van harte uit voor hun jaarlijkse seizoensafsluiting met een spetterend gratis concert in De Verbeelding. Het concert vindt plaats op donderdag 11 juli om 20:00 uur en belooft een zomverse muzikale avond vol diversiteit en vermaak te worden.

Onder leiding van de befaamde dirigent Richard Vrijhoef zal het orkest een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het repertoire voor deze avond omvat onder andere het ontroerende “Het dorp”, een dynamische André Hazes medley en de geliefde muziek uit “Junglebook”. Het programma is zorgvuldig samengesteld om een breed publiek aan te spreken en iedereen te laten genieten van een zomerse avond vol muziek.

de muzikanten van de regio harmonie poseren voor de foto inclusief hun instrumenten

Regioharmonie De Verbinding is het regionale harmonieorkest van de Veluwe en omstreken, gevestigd in Harderwijk. Het orkest is een samenwerkingsverband tussen de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Christelijke Harmonie Crescendo Ermelo. Met ongeveer 50 enthousiaste orkestleden biedt De Verbinding een rijke variëteit aan muziekstijlen, variërend van originele harmoniewerken tot bewerkingen van klassieke en lichte muziek.

Het orkest staat bekend om zijn actieve bijdrage aan regionale festiviteiten en concerten in diverse gemeenten. Regioharmonie De Verbinding wil muziek toegankelijk maken voor een breed publiek en een bijdrage leveren aan het culturele leven in de regio.

Dirigent Richard Vrijhoef, een gerespecteerde naam in de muziekwereld, leidt het orkest met passie en toewijding. Zijn expertise en enthousiasme zorgen keer op keer voor onvergetelijke uitvoeringen.

Kom genieten van een avond vol muziek en laat je verrassen door de klanken van Regioharmonie De Verbinding. Het concert is gratis toegankelijk en biedt een perfecte gelegenheid om het muzikale talent van de regio te ervaren.

Advertentie